Telefonszám azonosító? Hol lehet ilyet találni?
Leleplezhetők a névtelen telefonhívások
"Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint, a hazai előírások értelmében a magánszféra védelme magasabb szinten áll, mint a hívó félnek a telefonszáma titkosításához fűződő érdeke.
Ezáltal a rejtett számot használó hívó fél azonosítása, akár hacker eszközök használatával is, megengedett jogszerű."
"A titkosított telefonszámokhoz pedig az egyszeri ember nem férhet hozá."
Ezt ki mondta neked???
Tessék:
Az igaz, de én a rejtett számra gondoltam. Jogos, hogy a titkosított szám mást jelent, de ennek meg a mai világban az ég világon semmi értelme, hiszen a kézről kézre adott feltöltőkártyás számok mind titkosak, hiszen a szolgáltató sem tudja éppen, hogy ki használja :D
Ezért asszociáltam a rejtett számra, mert annak van értelme kideríteni az eredetét...
Ha csak egy szám előfizetőjét akarod kideríteni akkor ott a tudakozó, ha ott nincs akkor sehogy sem fog menni a fent említett dolog miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!