Miért barmolják szét az emberek a számitógépüket állandóan?
Szerintem, ha majd egyszer kijózanodsz, és tiszta fejjel
végigolvasod, hogy milyen mások számára teljesen érdektelen dolgokat zagyváltál össze, biztos égni fog a pofid.
Egy mondattal le lehet rendezni azt amiről a te kérdésed szól:
AKI HÜLYE? AZ MEG IS ÉRDEMLI ! ENNYI.
TE NEM VAGY NORMÁLIS!
ilyen stílussal semmire sem fogsz menni, csak arra, hogy mindenki idiótának fog tartani(joggal)
lehet hogy te az informatikában jártas vagy, de valljuk be hogy, hogy mondjuk a joghoz buta vagy
vagy mondjuk nem tudsz egy védőoltást beoltani a gyerekednek(vagy bármely más személynek)
ezek után kijelenthetjük hogy te kedves kérdező buta vagy...
ha értesz a gépekhez, akkor csináld, de hogy ha valaki nem ért a számítástechnikához, akkor az inkább ne nyúlkáljon a frissítések között, meg amúgy az egész rendszerhez, mert többet árthat mint amit használ
te sem tudod, hogy pontosan mi van a gyógyszerben, de mégis beveszed, mert az orvos azt írta fel, és őtalán ért hozzá; sokan meg nem mennek el orvoshoz, és inkább magukat próbálják kúrálni, sokkal kevesebb sikerhez
persze fel lehet háborodni, de ha egy ismerősöd megkérdezi, akkor most bekapcsolva hagyjam a frissítéseket, vagy kapcsoljam ki, és te azt válaszolnád nekem, hogy kézzel frissísem, akkor én elküldenélek a melegebb éghajlatra, mert sem energiám, sem időm sincs arra, hogy a különböző oldalakra menjek és a frissítéseket bogarásszam, hogy mit kell feltenni és mit nem
így hát csak simán bepipálom, hogy a fontos frissítéseket végezze el(ezt szoktam ajánlani az átlagusernek is)
de tényleg, ha valaki a segítségedet kéri és te ilyen stílusban beszélsz vele, akkor inkább azt mondja, hogy inkább hülye marad, mint hogy téged hallgasson(vagy cxsak mástól kér segítséget, tanácsot)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!