Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szakközépiskolába laptoppal?

Szakközépiskolába laptoppal?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok/gondolnátok ha az egyik oszt. társatok laptoppal jegyzetelne órán? Van egy 13"-os kis gépem, karácsonyra kaptam apától (azért nem azt írom, hogy a szüleimtől, mert elváltak) eddig nem nagyon használtam, de nem szeretném eladni, mert mégis csak egy ajándék és órán jegyzetelésre szerintem tök jó lenne és praktikus is. Sokkal gyorsabban gépelek, mint írok. Az osztályomban tudtommal 3-4 embernek van laptopja rajtam kívül, a 26 főből. Na?

2013. febr. 17. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak bizonyos tárgyaknál kivitelezhető ez, de szakközépben teljesen fölösleges. (Sőt jó esetben a tanárok sem fogják engedni.)

Majd a főiskolán/egyetemen használhatod.

2013. febr. 17. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem majd egyetemre vidd csak magaddal. Középiskolában nem engednék a tanárok se, meg lehet, hogy a tantársaid is furcsán néznének rád.
2013. febr. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!