Tablet vagy nagyobb okostelefon?
Figyelt kérdés
Egy sony e live with walkmanom van, de nekem kicsinek bizonyult a képernyője, gondoltam veszek egy tabletet, de macerás lenne két eszközt naponta tölteni, és nagy is (7"-re gondoltam de az is nagy) hogy magammal cipeljem az iskolába, meg az olcsóbbaknak nem elég az akumlátora hogy 8-9 órát naponta készenlétben legyen, és ebből átlag 1 órányit használnám. Ezért gondoltam hogy lehet hogy jobban járnék egy jobb telóval, de annak is kicsi a kijelzője (galaxy note-ra, meg S3-ra nincs pénzem). Arra gondoltam hogy újítok egy xperia pro-ra (kepernyője nem nagyobb sokkal, de a virtuális billentyűzet nem foglalja a helyet a képernyőn), szerintetek melyik kategóriát válasszam, tudtok ajánlani (kb 40000Ft környékén), szerintetek kb mennyiért lehet elpasszolni a walkman-t (egy éves, semmi baja nincs, nagyon vigyáztam rá tmobilos).2013. febr. 17. 10:36
1/1 anonim válasza:
A live-od kb.25.000 ft-ot ér használtan.Ha engem kérdezel nézdmeg a sony kínálatát ott van például a Sony Xperia Sola 3,7 es képernyője van.Ez jelenleg 50.000 ft ez alatt nem nagyon kapsz jobbat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!