Egy AMD fx 6100 menne a BF3?
nem vagyok kíványcsi más válaszra csak egy IGEN vagy NEM re.
És ha igen akk mondjatok már alkatrészeket is (pl.alaplap,modul,vidi kárttya stb).
a válaszokat előre is köszönö,.
Igen, elég szépen menne. A BF3 az egyike azon jelenlegi játékoknak, ami képes hatékonyan kihasználni a 8 magot. A 6100-as 6 magos, tehát szépen elfutna a BF3 alatta (nekem Fx-8320-asom van: megeszi reggelire a BF3-at). A gyári hűtőt mindenképpen felejtsd el, az egy hulladék, még akkor is, ha nem akarod túlhúzni a procit.
Alaplapból egy minimum 6+2 tápellátásút vegyél, aminek a VRM-jén van hűtőbordázat.
RAM-ból 1600Mhz-s DDR3-om (én Kingston-t használok, de a Patriot, Kingmax, stb is jó). Dual channel kit nem árt belőle. Nagy különbség nincs közöttük sebességben.
VGA-ból AMD Radeon 7850OC (sapphire-nak van olcsó belőle), vagy ha van pénzed, akkor 7870 / 7950 / 7970 is akár.
NEM! (Rosszul tetted fel a kérdést.)
Kell, hozzá megfelelő VGA és RAM is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!