Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a jobb játékra?

Melyik a jobb játékra?

Figyelt kérdés
amd vs. intel? gépfrissítést szeretnék tartani de nem tudom melyik irányba ozduljak.egyetlen dolgot szeretnék megtartani:gtx 560 .melyik gyártó jobb játékra?
2013. febr. 13. 13:47
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

most azzal hol lenél elörébb hogy tudod melyik gyártó a jobb?

amugy nincs jobb gyártó csak jobb/rosszabb vételes processzorok

neked kel eldönteni kel e az erötöblet, kisebb fogyasztás, stb stb...

.

FX6300, i5 Sandy/Ivy Bridge mind best buy a legololcsóbb is de akár i3 at is elég venned gtx560 hoz föleg legalább marad pénz másra

2013. febr. 13. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
mindkét gyártó jó processzorokat csinál a maguk módján
2013. febr. 13. 14:32
 3/4 lindmayer ***** válasza:

ha kicsi a költségvetésed, akkor érdemes lehet megnézni, hogy az alaplapodhoz lehet-e kapni jó árban erősebb procit

ha nem érdemes foglakozni, akkor amd-t válassz

de van nekem egy jobb ötletem: osszd meg velünk a költségvetésedet, a jelenlegi gépedet, mi az, amit meg lehet tartani(optikai meghajtó, hdd), és mi ajánunk neked egyet

2013. febr. 13. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:

ha nagyon akarom akár 300k-t is ki tudok csikarni.a gépem pedig:vinyó:500gb seagate(sztem ez is maradhat)

ram:2gb és 4gb kingston 1333MHz(akár ezek is)

lap:asrock g41c-s

optikai:lg többet nemtok csak azt hogy író és olvasó egyben

proci:intel e7600

2013. febr. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!