Seed szerver? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy hogyan működik a seed szerver? Vagyis nem azt szeretném tudni hogy hogyan használják hanem mi van a háttérben. Mert van egy vps szerverem elég gyors net sebességgel és akár én is tehetnék fel seed szervert? Ez előre meg van írva vagy nekem kéne megírni?2013. febr. 12. 23:57
1/6 anonim válasza:
Egy nagyobb tárhely és egy torrent kliens (ami, esetleg tud webfelületet biztosítani magához) alkotja a seed szervert.
2/6 anonim válasza:
Vannak, de először is... nem rizikós egy kicsit saját vps szerveren seed szervert tartani? Szolgáltató által biztos tiltva van, te neveden van, így ha jön a police és lefoglalják a szervert, már kopogtatnak is nálad.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen? Ez törvénybeütköző? Nem is tudtam róla
2013. febr. 13. 10:41
4/6 anonim válasza:
Maga a seed szerver nem, illetve a torrentezés sem, viszont feltételezem hogy nem legálisan tárolnál, seedelnél ott tartalmakat...
5/6 A kérdező kommentje:
"viszont feltételezem hogy nem legálisan tárolnál, seedelnél ott tartalmakat..." - Ezt hogy érted? Kifejtenéd bővebben?
2013. febr. 13. 17:04
6/6 anonim válasza:
gondolom úgy érti hogy maga a tartalom amit le-fel töltenél nem legális lenne. Gondolok itt 'Kalóz' filmekre, tört játékok stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!