Miért nem tudok letölteni a beload-on? Jó az arányom és le sem tiltottak mégis azt írja bármit írok be hogy "nincs találat".
Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 09:53
2/6 A kérdező kommentje:
És meddig? Karbantartás miatt? Vagy miért?!
2013. febr. 12. 09:58
3/6 anonim válasza:
Amikor belépsz az oldalra akkor kiírja hogy új olvasatlan hírek vannak. Arra kattintva óriási piros betűvel írják hogy nem jó, és mit tudsz tenni. Csak el kell olvasni, tájékozódni mielőtt kétségbe esel.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kétségbe esve. :D
Csak nem tudtam mi a baja, azt hittem én hibáztam valamit!:)
2013. febr. 12. 10:04
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy nincs sem új olvasatlan hírem, se levelem... :)
2013. febr. 12. 10:06
6/6 anonim válasza:
A kereső mellett még a híroldal is hülyén működik, fogalmam sincs hol lehet elérni, én is az előzményekből tudtam:
2013-02-11 23:07:59 - Böngésző hiba
"Kedves Felhasználók!
A BÖNGÉSZŐ nem működik megfelelően a hiba elhárítása folyamatban van.
Ha átállítjátok a keresés módjában, hogy inaktívakat is mutasson, akkor megjelennek a torrentek.
Köszönjük türelmeteket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!