Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AVG Vírusirtó betette karantén...

AVG Vírusirtó betette karanténba a külső 500 gb vinchesterem fájlait. A vinchester jelzi hogy ott vannak benne a fájlok de amikor megnyitom sajátgépből akkor nincs ott semmi!?

Figyelt kérdés
Próbáltam a mappa beállításokban beállítani hogy az elrejtett mappák mutatása de semmi !
2013. febr. 11. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

"A vinchester jelzi hogy ott vannak benne a fájlok"

Hogyan jelzi? És az összes fájlt fertőzöttnek jelölte az AVG?

2013. febr. 11. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy jelzi hogy a vinchesteren ugyan annyi szabad hely van !!! És meg is tudom nyitni hogyha felűlre beírom hogy : I:\Játékok akkor ott betudok menni és tudok bármit csinálni ! csak nem jelzi amikor bemegyek a vinchesterbe. Igen az összes mappára azt írta kivétel egy két txt fájlra
2013. febr. 11. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:

"hogyha felűlre beírom "

Mármint a "sajátgép" fájlkezelőbe?

"betudok menni és tudok bármit csinálni"

Látod a fájlok neveit? Vagy pobtosan mit tudsz csinálni?

"csak nem jelzi amikor bemegyek a vinchesterbe. "

Ez mit jelent? Ha rákattintasz a meghajtó betűjelére, nem nyitja meg?

Az AVG-t ha megnyitod, akkor ott látod a fájlokat a karanténban? Vagy csak egy riportban?

Bocsi, de nehezen érthető, hogy mi is a helyzet. :)

2013. febr. 12. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy elég hülyén írtam le !! :)

Ha rámegyek a vinchesterre akkor ott nincs benne mappa de ha például letöltök valamit azt el tudom menteni a vinchesterre !! Igen a sajátgép fájl kezelőébe beírom és onnan meg tudom nyitni ! Meg tudom nyitni a mappákat tudok filmet nézni játszani bármit amit előtte !

2013. febr. 12. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Hű, ez érdekes. Szerintem az AVG ilyet nem csinál, inkább valami lemezhiba lehet talán. Próbálj valahogy mindent lementeni róla, és formázd újra, ellenőrzéssel.
2013. febr. 12. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy 400 gb ot nem igazán egyszerű lementeni :(
2013. febr. 12. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!