Túd valaki Minecraft Hunger game szervert?
És a magyar nyelv érdekel, te majom?!
Hát mi az, hogy túd, meg, hogy lehesen?
Hát és kit érdekel hogy írta! A kérdés van a hangsúly nem hogy Magyar Nyelv órát tarts neki!
Visszatérve a kérdésre : Itt válogathatsz [link]
Szánalmas óvodás, mi a ku.va anyád az, hogy túd és lehesen?
Először tanulj meg magyarul írni, mert az olyan szánalmas kis 10 éves pö.söktől megy el az életkedvem mint te, arról nem is beszélve, hogy a public MC szervereket is ti, igen TI teszitek tönkre! A második válaszoló meg fa.zkalap ba.om, kötélt neki!
UI: a trágár, illetve vulgáris szavak csak azért vannak kipontozva, hogy el lehessen küldeni a hozzászólást!
Na idefigyelj!
Én - veled ellentétben - nyelvtanilag és logikailag helyes mondatokat. Régebben én is írtam ilyeneket, pár év múlva majd te is rájössz, hogy milyen gáz is az, amit műveltél. Ha valaki pedig esetleg megmeri kritizálni az alkotásod (megjegyzem teljesen jogosan) akkor te már egyből anyázol. Bár elismerem, én kezdtem, de a hozzád hasonló egyénektől és az ehhez hasonló kérdésektől a frász kerülget. És nem mellesleg, jócskán elmúltam már 10.
És egyébként pedig, hogy téged idézzelek "h.je". Feltételezem itt a hülye szóra gondoltál, csak éppen rossz j-vel írtad...akkor ezek ismeretében ki viselkedik úgy, mint egy 10 éves? És engem nem kell semmire megkérni, választ kértél és nekem ez a véleményem erről a kérdésről, illetőleg rólad.
ON
Ha esetleg használtad volna kicsit a Google-t vagy bármilyen más keresőt, akkor kb. 5 perc alatt megtalálhattad volna, ahelyett, hogy itt teszed fel a kérdést. Legyél más egy kicsit önálló, ne várd, hogy mindent a szádba rágjanak, illetve adjanak. És hogy az önállósághoz visszatérjek, ha egy kicsit szétnéztél volna a honlapon (feltételezem tudsz annyira angolul, ha meg nem.....hmm, esetleg mégis csak 10 éves vagy) akkor 3 perc alatt megtaláltad volna azt, hogy melyik tört szerver.
:D Vicces...
A mesterMC - nek van ilyen szervere nézz utána. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!