Windows XP telepítése merevlemezről?
Figyelt kérdés
Van egy számítógépem XP operációs rendszerrel amin 3 partícó van (C:,D:,E:). Újra szeretném telepíteni, de az olvasóm elromlott, és a pendrivém sem bootolható. Ezért szeretnék ötletek hogyan telepítsem újra. Arra gondoltam, ha ráteszem az egyik merevlemezre pl.: D: (a win a C:-én van) akkor lehetséges lenne-e feltelepíten onnan?2013. febr. 10. 11:08
1/7 anonim válasza:
De ha elromlott az olvasód , hogy teszed a telepítőt a géped akármelyik particiójára? :-)
Szerezz kölcsönbe pár órára valakitől egy olvasót, csak ez a megoldás van.
2/7 A kérdező kommentje:
van 1 laptopom is és arról át birom küldeni.
2013. febr. 10. 11:44
3/7 anonim válasza:
Úgy gondoltad, hogy a laptopod olvasójába beteszed a win xp lemezt, majd hálózati kábelen a másik gép D: particiójára átmásolod a CD tartalmát?
Semmi értelme, nem fog a másik géped bebootolni a D: meghajtóra másolt fájloktól.
4/7 anonim válasza:
A laptopba nincs DVDmeghajtó? Akkor írd ki azzal. Ha nincs akkor elindul a "D"-ről csak nem bootolással, ami annyit jelent hogy nem fogod tudni leformázni a "C"-t és egy csomó szemét a gépen marad. Megoldásnak megoldás, ha rossz is...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az a legrosabb benne hogy nem olvassa be a telepítőt:S Se az eredetit se a másoltat.
2013. febr. 10. 18:01
6/7 anonim válasza:
Netről le egy rendszerlemezt,az rajta marad a gépen,na de a többi,na én is épp feltettem ezt a kérdést,mert minden íróm meghalt és Xp3-t akarnám valahogy rávarázsolni !3 particióm van (C,D,H)A h-ra másolom,de nem akar Bootolni a megveszekedett bányász boszorkánynak se!
7/7 anonim válasza:
Az jó ötlet, hogy notiról dobod át a fájlokat, de azt a partíciót amin a telepítő van aktívként kell megjelölni. Ez 7nél működik, de XP-nél mén nem próbáltam! Bootoltatni tudod, de utána lehet hogy összekavarodik. ha leszeded a meghajtóbetűjelet eltűnik a SGépből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!