Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb laptop?

Melyik a legjobb laptop?

Figyelt kérdés
valami olyasmit szeretnék venni ami lejátsza a játékokat pl. a sims , a wow és n olyan 100-150 ezer ig vagy egy kicsit több :))

2013. febr. 9. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

HP PAVILION G6 <- nekem ilyen van, nagyon jó és gyors.

Itt nézelődj, keresgélj, szűrj : [link] (én már pár kategóriát bejelöltem) Jó keresést! ;)

2013. febr. 9. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
pavilion tudtommal rossz minőségű műanyag.
2013. febr. 9. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, nekem tökéletesen bevált.
2013. febr. 9. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:

attól hogy még te ezt gondolod, nem így van a dolog.

Se az anyaghasználat, se a billentyűzet nem jó. A billentyűzet gépelésnél behajlik, mégha te észre se veszed.

2013. febr. 9. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:

de amúgy jó hülye vagyok, már 2x akartam válaszolni a kérdezőnek, de másnak válaszoltam eddig. bocsánat.

Ez a két gép él, ha 150.000 a max határ:

[link]

[link]

Ez a kettő nagyából egyenértékű. Asus-nál picit erősebb proci, Lenovonál 2 gigával kevesebb ram, de tudtommal mind2 bővíthető.

Ezek a mai játékokat is viszik. (Assassin creed III, Farcry 3) Wow, Sims full grafikán is menne rajtuk.

Ha a dolog megér neked 169.000-et, akkor a lehető legjobb laptopot kapod:

[link]

[link]

Ezek szintén az előzők, csak jobb processzorral vannak ellátva (i5).

2013. febr. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!