Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha az asztali számitógépemen...

Ha az asztali számitógépemen leállitanám a ventillátort és elinditanék egy hosszan futo programot ( pl teljes rendszervizsgálat) mennyi idő után melegedne tul a gép?

Figyelt kérdés
ugy gondolom amig teljesen tropára megy a winchester.

2013. febr. 9. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy számítógépen több ventillátor van mégis melyik?És minek kellene leállítani?
2013. febr. 9. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az asztali PC-n a winchester van legkevésbé hűtve.A táp és a CPU hűtése elsődleges!
2013. febr. 9. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Először a CPU fog túlmelegedni, az alaplapi csipogó fog sípolni figyelmeztetésül, utána leáll a gép. Ha valamelyik alaplapi eszköz melegszik túl, akkor is leáll. Szerintem ne szarozz, kezdd a tápegységgel. Jó esetben ha spórolós voltál, valami védelem nélküli vacak van benne, hadd melegedjen. Előbb-utóbb valami durran benne, vagy a kondik, vagy más. Ha kis szerencséd van, előtte azért beenged a gépbe egy kis stabilizálatlan feszültséget, ami megöl mindent, a CPU-tól a merevlemezen át a RAMig...
2013. febr. 9. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
hát tegyük fel hogy titkos adatok lennének a gépemen . kitőrőlném őket még a lomtárból is . tudom hogy üldőznek meg már jőnnek értem ezért menekülők előlük .mielőtt távozok ezt csinálom a géppel hogy biztos ne találjanak semmit.( jó tudom hogy elvan rugaszkodva a valoságtól )
2013. febr. 9. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ez a helyzet, akkor nem érnél sokat. Ha a tápegység pukkan el, és a merevlemez elektronikája tönkremegy, attól az adatok nem törlődnek. Ha valaki ki akarja nyerni, akkor meg tudja oldani. Ráadásul ha a táp nem teszi tönkre elektronikailag, akkor bukta, mert előbb áll le a gép, minthogy túlmelegszik a hdd. Sokkal jobban jársz, ha rakban tartod a merevlemezed, és a valaki üldözne, 2 másodperc alatt kikapod a hdd-t.
2013. febr. 9. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Kitalált problémák magoldásával szerintem nem érdemes foglalkozni.
2013. febr. 9. 23:03
 7/7 Szekerczés Roland válasza:
fogd a wincsesztert vedd ki törd szét vágd a falhoz ha meg nem tudod mejik az szed le a gép oldalát és verj szét benne mindent amig minden nincs darabokban és kész :D
2013. márc. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!