Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A GTA_SA. Exe működése leállt....

A GTA_SA. Exe működése leállt. Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Telepítettem Win7-re a Gta San Andreas de amikor a főmenüt beadná azt irja hogya a GTA_SA.exe működése leállt. Nem tudok vele mit csinálni.

#autó #játék #GTA #Windows 7 #andreasnwindows
2013. febr. 9. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Youtube-on vannak ilyen kompatibilitási problémák megoldására videók, pár ember sikerrel jár vele. Én 2 napja tettem fel de semmit nem csináltam vele és tökéletesen megy:D win7 home p. 32 bit.
2013. febr. 9. 11:37
 2/11 Emberek ***** válasza:
én nekem olyan GTA SA volt, amit még a régi asztali gépemen xp-n telepítettem, és mikor leváltottam az egészet akkor ugyanúgy működött (W7 home prem. 32-bit). elvileg nem kellene semmilyen kompatibilitási problémának lennire
2013. febr. 9. 12:00
 3/11 DCzegLedy válasza:
És Sosun megkérdezhetném honnan töltötted le?(Vagy küldj egy linket!:D Előre is kösz!
2013. febr. 9. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
ncore-rol szedtem le. Onnan sajnos nem tudok küldeni linket.
2013. febr. 9. 19:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is nCore-ról töltöttem le :D
2013. febr. 10. 07:28
 6/11 anonim válasza:
A megoldás egyszerű nevezd át pl. gta_sa.exe helyett gta_sa2.exe-re.Nekem ez megoldotta.
2013. febr. 11. 18:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszio sokat segítettetek :)
2013. ápr. 24. 07:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem szintén hasonló a problémám (win7 ultimate 64) a mikor a főmenüt beadná akkor jelentkezik a probléma.. Én is ncore-ról szedtem le(GTA Sa Hoodlum) Youtube-on néztem és meg is csináltam minden féle xar hogy működjön de egyik sem jött össze :( A Sa-mp meg be crashel egyfolytában.. Szerintem csak az alap játékkal van a baj ha azt meg tudnám oldani jó lenne a multi is.. :/
2013. júl. 1. 19:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok és megoldottam!!!

A C:/-re kell rakni! oda ahova ő akarja és utána már oda húzod a játék mappáját ahova akarod! :D

2013. júl. 1. 20:08
 10/11 anonim válasza:
1000Köszi az előzőnek, nekem is pont az volt a gond :)
2014. dec. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!