Be tudom indítani távolról a gépet telefonnal?
Azt szeretném tudni, hogy be tudom-e indítani a számítógépemet egy okostelefonról?(androidos)
Hallottam, hogy valahogy be lehet, de ahoz kell egy másik gép is. Nincs esetleg egy olyan alkalmazás/program ami egy másik gép szüksége nélkül is elvégzi a beindítást?
Beindítani sajnos nem tudod, mivel ahhoz fizikailag is meg kell nyomni a bekapcsoló gombot. Hacsak nincs valaki otthon, és nem arra gondolsz, hogy őt hívod fel az androidos telefonon keresztül. Azt hiszem, hogy ezzel a megoldással menne a dolog. :D
Vezérelni viszont tudod a távolból is. Ehhez a telefonodra és a számítógépedre is fel kell tenni a TeamViewer nevű programot.
Illetve fordítva megy a dolog, kikapcsolni ki tudod az androidos telefonnal a géped ezzel a TeamViewer programmal.
Sziasztok.
Én is pont erre a kérdésre keresem a megoldást.
Eddig már arra rájöttem, hogy program ami a gépet kikapcsolt állapotából be tudná kapcsolni
NEM LÉTEZIK. Most egy telefon jack-ről vezéret beépíthető indítóáramkörön gondolkodom.
Majd ha találok valamit akkor jelzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!