Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek?

Figyelt kérdés
Olyan nyomtató kellene, aminek olcsó az üzemeltetése. Lehet bele kapni utángyártott patront. Előző nyomtatómba(epson7400)ha nem volt benne szines tinta, nem lehetett nyomtatni vele, fekete szöveget sem. Fekete nyomtatásnál is ette a pirosat, sárgát és kéket is.
2009. szept. 5. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem epson stylus dx5000 van... ezzel csak feketével is lehet nyomtatni de 8000 bele az 5 színű patroncsomag
2009. szept. 5. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
előző vagyok... színessel is lehet de lehet úgy is ha csak fekete van már benne de így nyilván fekete lesz
2009. szept. 5. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy Epson R265-öm van, ezzel CD-re is tudok nyomtatni. 6 patronos, egy patron 500 Ft-ba sem kerül.

Meg van egy Canon i550-em, abba 4 patron kell, 200 Ft a patron bele (utángyártottak).

Tehát elég gazdaságosan nyomtatok. Viszont i550-et már nem igen találsz megvételre.

2009. szept. 5. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
attol fugg ha meg felel a fekete feher vegyel egy olcso nyomtatot Samsung ML-2010P van nekem ujonnan utangyartott toner 9K ezt 2x utantoltheted 3-4K korl utan toltik mar. Egyetemiste vagyok oldalak ezreit nyomtatom vele. Gyors es szepen nyomtat, ml-1610 is ajanlom otthonra, ezeket ugyan ezeket gyartja a Xerox is kicsit mashogy nez ki a burkolat. a nyomtato mar 13 ezer forinttol kaphato.
2009. szept. 5. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
ja egy feltoltessel KB 4000 oldalt tudsz kinyomtatni.
2009. szept. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!