Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen érintkezési baj lehet...

Milyen érintkezési baj lehet egy gépnél ha nem akar bekapcsolni, vagy ha el is indul csak úgy ha ráütök egy nagyot a tetejére?

Figyelt kérdés

Már régen is ez volt a problémám, akkor szétszedtem, mindent megigazgattam, megnyomkodtam. Ekkor sikerült, és ez után mindig bekapcsolt a gép.

Két hete elköltöztettük a számítógépasztalt cuccostól,gondoltam hogy így lesz: megint nem akart indulni.

Laikus nő vagyok, aki nem nagyon ért hozzá, nagyjából tudom csak hogy mi micsoda.

Járt már valaki így, ha igen mi volt a baja? Igazán nem telik most egy szervízre, lehet valami bagatel egyszerű probléma van.

Segítségeteket és megértéseteket előre is köszönöm!

Ui: az előbb annyira nem tudtam bekapcsolni, hogy elindult, de csak éleseket pittyegett (azt hiszem 4-et). Fél órát birizgáltam mire "normálisan" elindult.

2009. szept. 4. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos hogy minden vezeték össze van kapcsolva azzal amivel kell? Mármint érintkezési gond nincs?
2009. szept. 4. 16:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Kívülről, mármint a vezetékek felől alaposan átnéztem, "nyomkodtam". Úgy sem indult el, csak ha rávágtam a tetejére.... nem értem ezt.

Lehet hogy megint szétszedem és átmozgatom hátha....

2009. szept. 4. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A memória vagy valamelyik belső kártya nincs a helyén rendesen.

Ütögetés pedig nem tesz jót a winchesternek!

2009. szept. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!