Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok készíteni egy...

Hogyan tudok készíteni egy rövid végtelenített videót egy sima youtube-s videóból?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl. megnyitok egy videót, és abból egy 2 mp-s részletet akarok "végtelenítve" lejátszani (mint egy gif), de nem úgy, hogy később videóként kelljen megnyitnom, hanem gif-ként... Plusz ha egy szöveget is ráakarok szerkeszteni? ...Photoscape-be meg lehet ? (bocsi ha valamit rosszul fogalmaztam nem igazán értek hozzá):D

2013. febr. 5. 18:14
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

Ha jól értem, animált gif-et akarsz videóból? Megoldható, de nem túl egyszerű. Bár állítólag létezik olyan progi, ami valami hasonlót tud, de nem ismerem, nem volt még rá szükségem.

Egyszer készítettem ilyet, a következő módon: (de csak akkor van értelme, ha a forrás-videó minősége elég jó)

Videó-szerkesztő programban képkockánként elmentettem állóképet, majd azt egy animált gif szerkesztésére alkalmas képszerkesztőbe beraktam egyenként. (ilyenkor lehet akár feliratozni is). A végén, megfelelő beállítások után (kép/másodperc, végtelen lejátszás, méret stb.) elmentettem.

2013. febr. 7. 10:16
 2/4 Lajos54 ***** válasza:
Még annyit, hogy a két program, amit használtam: Pinnacle Studio 9Plus (ez a videó-szerkesztő) és Corel PhotoPaint a képhez.
2013. febr. 7. 10:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Az összerakását értem, csináltam már ilyet..

De a képkockákat egyenként kezdjem el lementegetni? egy youtube-s videóból!? vagy hogy érted ?

2013. febr. 7. 20:33
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

Elég babra munka, de ha ügyes vagy, egész jó dolgokat lehet összehozni. Ja, és igen, egyenként. Sőt előtte át kell konvertálni a videót, mert a Youtube flash formátumot használ.

De ha ez túl bonyolultnak tűnik, kipróbálhatod ezt is (én nem próbáltam): [link]

2013. febr. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!