Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen stratégiával lehet Age...

Milyen stratégiával lehet Age Of 3. -ban Expert szinten nyerni?

Figyelt kérdés

Nehéz szinten már jó vagyok, de a Hihetetlenül nehéz már kihívás, egyelőre lehetetlen is. Sehol nem tartok még, amikor jön az ellenség, és az első támadásuktól kezdve kétpercenként jönnek, minden élelmiszerem arra megy el, hogy gyorsan új sereget képezzek, fejlődni így nem tudok.

Tudom, kell legalább 60 telepes egy jól menő városhoz, de ezt az első negyed órában nem tudom megoldani, később meg már képtelenség. Milyen lépésekkel tudnám javítani a stratégiám? Egyébként a japánokkal szeretek lenni mostanában, lehet, hogy ezért vagyok esélytelen? Végül is a japánok kicsit korábbi korszakban vannak, mint például Napóleon, aki szétlövi a városomat fél perc alatt, mert a fél serege ágyúból áll.

2013. febr. 5. 17:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Hm, az indiaiakat sikerült lealázni most az előbb...
2013. febr. 5. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Meg a kínaiakat...

Hm, holnap talán megpróbálok Izabella ribit is. Köszi a válaszokat, sokat fejlődtem tőlük. Muhaha.

2013. febr. 6. 02:17
 3/3 A kérdező kommentje:
-k+m
2013. febr. 6. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!