Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ram növelése pendrive-val?

Ram növelése pendrive-val?

Figyelt kérdés
Üdv. A gépemen windows 7 van, és 2gb alapból a ramja. Hallottam hogy meg lehet növelni úgy hogy a pendriveot ramként használom. Egy leírás szerint a pendrive tulajdonságaira rámentem, ott volt hogy ReadyBoost , ott kijelöltem neki 1900mb-t (2gb-s pendrive) elmentettem, és a pendriveon ott van a ReadyBoost. Viszont nem 4gb a ramom.. Miért van ez? Még mindig csak 2gb-t ír.
2013. febr. 3. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nem a RAM-ot növeli, rosszul hallgtóztál. Egy átmeneti tárolót csinál belőle a lapozófájlok számára, aminek az elérése lassabb mint a RAM, de gyorsabb lehet, mint a winyó.
2013. febr. 3. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
A Pendrive NAGYON lassú lenne RAM-nak, de szerintem vinyónak se valami gyors, ha USB 2.0-s pendriveról van szó. Az USB 2.0 gyakorlatban megáll 25MB/s sávszélességnél, míg egy vinyó akár 80-100MB/s sebességre is képes lehet (szekvenciális műveletnél). Ezekkel szemben egy ma átlagos DDR3-1333 órajelű RAM kb 10GB/s sávszélességgel büszkélkedhet! Azért ez nem mindegy!
2013. febr. 3. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak kisméretű fájlokat helyez a pendrive-ra, azokat gyorsabban írja-olvassa mintha a merevlemezre kerülnének, mivel sokkal gyorsabb az elérési idő. Nagyobb fájlokat a merevlemezre teszi, mert bár lassabban éri el, maga az írás-olvasás már gyorsabban zajlik.

Lényeg az,hogy a pendrive ilyenkor nem a RAM-ot egészíti ki, hanem a merevlemezt.

2013. febr. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!