Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 3ds max-ban profi textúrázás?

3ds max-ban profi textúrázás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Próbálgattam a 3dsmax-ot, már egész szép dolgokat tudok modellezni, igaz a témába nem nagyon mélyedtem el...

A problémám az lenne, hogy egy 3d objektumot szinte képtelen vagyok normálisan feltextúrázni. Nagyon béna textúrákat tudok csak csinálni. Valaki tudni adni útmutatást ez ügyben, hogy Photoshop -ban miféle módon lehet szép kinézetet adni egy-egy modellnek?

Más. Nézegettem teljesen realisztikus modelleket és környezetet. Azokat hogyan csinálják? Az is csak textúra, vagy ott mindenféle világítási trükkök vannak?

Tudnátok ajánlani pár olyan fórumot (akár PM-ben) ahol lehet beszélgetni ezekről a dolgokról?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv.: AkroMenToS

2013. febr. 3. 20:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!