Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Felcseréltem a monitor tápját...

Felcseréltem a monitor tápját a gépévdl? Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
egy kék halált kapott ,visszacseréltem a kébeleket és helyre állt.remélem hogy csak a vinyokak lehetet baja mert azt már kiakarom cserélni..

2013. febr. 3. 19:57
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ha fontos adatok vannak a winyón,

egy próbát megér.

Ha sikerülne javítani rajta,

de mégsem jön be vele a Windows,

akkor max. annyi hogy másik winyóval beindítva

csicskaként (SLAVE)-en meglehet próbálni

megmenteni az adatokat.

"de szerintem is cserés lesz"

2013. febr. 10. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:

"Ha beverődik vagy elpattan a fej,

jó hogy nem lehet javítani.

Én erről beszéltem:

[link]

Én meg erről beszéltem.

Nem tudod vele megjavítani a merevlemezt, csak ideiglenesen helyrehozni, hogy egy két alkalommal még használható legyen, de az csak egyszerű felületkezelés.

Ez olyan mint ha egy roncs, széteső épületet, vagy egy rozsdás vasat lefestenél, attól az még nem lesz új és stabil, az a festék hamar lekopik és ismét olyan lesz, talán még rosszabb.

De nem értem hogy mit is magyarázok ezen, hisz egyértelmű, na meg jó lenne ha elolvasnád azt amit belinkelsz.

2013. febr. 10. 23:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Most akkor a kékhalál szét ronthatja a alaplapomat??mert már nem erdekel a vinyó annyira kellő dolgok nincsenek rajta..már rendeltem egy másikat.engen az érdekel hogy ne legyen ettöl semmi baja se ha a többi cuccomnak(alkatrészemnek)
2013. febr. 11. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

A kékhalált a hiba hozza elő, nem pedig a kékhalál a hibát.

A kékhalál a hibát jelzi ki és inkább megszakítja a windows futását mint hogy bármi probléma adódjon.

Magyarul nem, a kékhalál nem cseszi szét a gépet.

2013. febr. 11. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:
uhh köszönöm :DDD
2013. febr. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!