Összedobtam egy gépet játékra. Mennyire jó? Mekkora tápot vegyek hozzá?
Itt mindenkinek más a véleménye...
De simán ki merem mondani, hogy ez a cucc, jó lesz játékhoz.
Ha a HD5570 jól visz mindent AA-nélkül, vagy esetleg azzal is, akkor ez nem lehet szar.
_
Itt mindenki mást mond.
Nekem az előbb egy 60k-s keretbe ajánlottak egy 80k-s VGA karit.
Szóval ezzxDDD-.-"
Én nem véleményt mondtam hanem tényeket
azt hogy ez nem egy komplett gép
.
az hogy A10 megálja helyét vga nélkül is? igen
az hogy nagyjából lényegében kihajta 680 t? igen
.
de attól még nem komplet gép és nem arányosak már ezek sem, vagyis adot keretböl nem a legjobbat veszed és pazarló is tehát
az meg más kérdés hogy egy ócska házban tönkre megy e valami
hogy alsókategoriás táp mit fog birni
és tuning proci és tuning alaplap
gyárihütö vel lesz?
.
vagyis ha keretbe nem férnek bele hasonlóan extra egyéb hardverek is mint amiket esig irt akor nem jó elgondolás az egész
mivel át kel alakítani hogy arányos legyen és beleférjen elfogadható ház, táp, és hütés
2400 as ram meg ténleg értelmetlen így hogy vga val együt is veszi gépet így föleg
.
szóval öszegezve nem pusztán az a kérdés hogy megy e rajta minden
mivel ez egy vicc ez nem kérdés hogyne mene a mai legmodernebb ledrágább cucokon minden?
arra felesleges válszolni ami egyértelmü
jó hogy nem már gtx690 és i7 6magos szerver proci kéne ahoz hogy játszani tudjon az ember maxon... :D
A választék zavarában...
Eléggé bekavarja az embert ez a sok cucckombóXDDDD
Miközben játékhoz egy 4 magos FM2 Athlon is elég...
De ugye mint tudjuk minél drágább, annál jobb, és annál tovább lesz jó.
xD
Sezrintem az FM2 egy ilyen gépben már teljesen fölösleges
elvégre egy GTX680 ról beszélünk. akkor minejk CPU-ba integrált VGA?
ezzel az erővel a tisztelt kérdező vehetne egy Asrock 990FX extreme 3 lapot és legalább egy FX6100 CPU-t ez a gép egy hülyeség. teljesen aránytalan alkatrészekkel. ez nagyjából olyan mintha egy trabantba szeretnék egy V8-as motort
kérdező töröltem kérdést listámról mert eddig nem írtál semmit újra majd privátban ha gondolod ird meg tápot gépházat és cpu hűtőt
:D igen tápot tőlünk kérdezted de másik kérdésnél nem is volt róla szó talán, de nem is ez a lényeg
hanem árat sem írtál hogy menyit szánsz tápra
na meg szerintem te sem tudod még mit akarsz...
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!