Mi okozhatja azt, hogy a meghajtómról sorozatban tünnek el a GB-ok?
Figyelt kérdés
Nagyjából két hónapja vettem egy új, az előzőnél jobb gépet, windows 7-el. Első alkalommal mindkét meghajtón ("C" és "D") 188-188 GB volt. Az azóta eltelt időben a "D" meghajtóról minden oknál fogva kb. 43 GB tűnt el. Semmit nem tettem ezen meghatjóra ami helyet foglalna, de hetente átlagosan 7 GB tűnik el. A "C" meghajtóról is elmegy 1-2 GB, de azok kis idő után vissza is jönnek. Mi okozhatja ezt és lehet-e valamit ez ellen csinálni?2013. febr. 2. 16:33
1/5 anonim válasza:
pl. Az op. rendszer időnként csinál magáról mentést, ha később baj lenne vele, akkor vissza tudod állítani a korábbi jól működő rendszert. aztán, ahogy webezel a böngésződ gyorsítótára is szépen lassan gyarapszik, minden amit nézel a neten az előbb a szám géped merevlemezére töltődik le, te onnan netezel nem a "netről" online. Töröld ki az ideiglenes internetes fájlokat időnként. Pl ha sok videót nézel akkor az is idővel sok-sok megabájt, ami idővel akár gigabájtot is foglalhat. Aztán ott a Lomtár, ami alapból lefoglal vagy 10%-ot a merevlemezből, ez is beállítható én 1-2 %-ra teszem.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigieket! Hol is találom azokat az ideiglenes internetes fájlokat amiket ki lehet törölni?
2013. febr. 2. 18:05
5/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ezek az ún. "ideiglenes internet fájlok" a C-meghajtón vannak rajta. Ahogy nekem lényegében minden. Viszont ahonnan tűnnek el a GB-ok az a D-meghajtó. Ezért a kitörlésükkel a C-meghajtót szabadítanám fel, nem?
2013. febr. 2. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!