Miért nem játssza le az LG házimozim az avi formátumú videókat?
Figyelt kérdés
Eddig simán lejátszotta őket, most csak annyit írt, hogy "nem támogatott fájlformátum", de nem értem mert más, régebben megnézett .avi formátumú videókat gond nélkül lejátszik. Internetről töltöm le a videókat .flv vagy .mp4 formátumba és .avi-ra konvertálom őket, eddig FormatFactory-val dolgoztam de az most már mindenre azt írja, hogy "Fail to convert" ezért átváltottam Freemake Video Converter-re. Mindkettő programmal konvertált videóknál megvan ugyanez a probléma. A gépen amúgy minden videó hibátlanul lejátszódik. Az egyetlen különbség a házimozin működő és nem működő videók közt az, hogy a nem működőknél ha gépen játszom le akkor megjelenik egy "DXVA" felirat.
Mit jelent ez? Mit lehet vele tenni?
2013. jan. 31. 20:43
1/2 soccerway válasza:
Tudd meg hogy pontosan milyen kodek az, amit lejátszik a házimozi, és olyanra konvertáld a videókat.
2/2 anonim válasza:
nekem formatfactorym van gyorsan konvertál nem ír ki semmi hibaüzenetet és a dvd lejátszom is lejátsza. nekem is csinál közbe olyant azt írja ki nemtámogatot fájl idöközönként a dvd lejátszonak megkell tisztitatni szakemberrel a fejet mert én ugy voltampirosaat világitot de mikor meglet pucolva müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!