Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A3-s méret, hány px is?

A3-s méret, hány px is?

Figyelt kérdés
Egy plakátot kell készítenem A3-as méretben, és azt szeretném hogy a nagyítás során ne legyen vagy nagyon minimális a nagyítással járó torzulások és effélék száma. Mérjem le centire (az viszont nagyon nagy) vagy csak maradjak az arány megtartásánál(ha igen kb mekkorába)?

2013. jan. 31. 18:37
 1/2 Komplikato ***** válasza:

Csak én nem értem a kérdést? Egy normális grafikai programnál amikor valaki dolgozni kezd beállítja a méretet, értelmes grafikus ugye nem PIXEL x PIXEL-ben, hanem megadja mondjuk pont az A3 méreteit miniméterben (297 × 420) vagy amiben akarja és a DPI-t. Azért 600DPI-nél kisebbel nem nagyon szokás dolgozni.

17.820 x 25.200 pixel jön ki állítva, fektetve meg fordítva.

2013. jan. 31. 18:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Photoshopban dolgozom, és igen eddig mm-re adtam meg de az már egy A4-es lap esetében is hatalmas volt.
2013. jan. 31. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!