Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Már 3 éve meg van a laptopom...

Már 3 éve meg van a laptopom és egyszer sem volt még újratelepítve. Emiatt ilyen lassú?

Figyelt kérdés
Még 3 éve vettem újonnan egy laptopot amire alapból fel volt telepítve a Windows 7 Home Premium. Eddig semmi probléma nem volt vele de pár hónapja kezd egyre jobban lassulni és most már ott tart hogy bekapcsolás után 1 órát kell várni hogy bármilyen programot meg tudjak nyitni. Ez lehet amiatt is hogy még soha nem volt újratelepítve a 3 év alatt? Ha igen akkor hogy kell újratelepíteni? ( Nincsen CD-m ).

2013. jan. 31. 16:05
 1/7 andriska0119 válasza:
igen, és még azért is mert sok a felesleges program rajta
2013. jan. 31. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

1 óra várás az nagyon sok,

néhány perc alatt elindul a jó win7,

2013. jan. 31. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

nah, azért ne vicceljünk már.. 1 óra? :D

Am szerintem hdd hibád lesz. Az tudja nagyon lelassítani a bootolást. Nem biztos h az oprendszernek van baja, habár 3 év után nem ártana újra rakni :D

Ha bekapcsolt a gép, töltsd le a HDSentinel programot, nézd meg milyen állapotú a merevlemezed. Ha a kondicionáltsága 20% körüli, vagy elég sok szektorhibája van, valszeg az lesz az oka :)

2013. jan. 31. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem a bootolás 1 óra hanem amikor elindul az op.rendszer kb 1 óráig vadul dolgozik a gép és semmit sem lehet megnyitni.
2013. jan. 31. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez inkább valami illetéktelen vagy csak simán erőforrás pazarló programra utal. Nézd meg, hogy mi indul el a Windows-zal együtt és tiltsd le azt ami nem kell.

(msconfig, Google segít)

Ha utána is ilyen lassú én újraraknám.

G.

2013. jan. 31. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
És mióta ilyen??? Nem raktál fel rá mostanában véletlenül webkamerát vagy nyomtatót???
2013. jan. 31. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül újratelepítettem. Bekapcsolás után rögtön meg kellet nyomni az F12 gombot és bejött valami Recovery menü amiben ki lehetett választani hogy gyári állapot visszaállítása. Erre rámentem és most már jó :)
2013. febr. 1. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!