Pick Pack ponthoz körülbelül milyen gyorsan szállítanak? (Budapesten kívül)
Nos az oldalukon azt írták,hogy a csütörtöki rendelést leghamarabb kedden szállítják.De ahol rendeltem a játékot,ott volt egy Pick Pack pontos felhívás miszerint:
"Az előző munkanap kb. 17:00 óráig megrendelt és emailben megerősített rendeléseket várhatóan következő munkanap összekészítjük és feladjuk. A feladás napját követően Budapesten általában 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén általában 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ban."
ÉS
"Ugyanígy, nem budapesti átvétel esetén, a csütörtökön feladott küldemény szombaton átvehető tud lenni."
Én kicsivel 17 óra után,kb 17:42-kor rendeltem. Van esélyem rá,hogy kiszállítják szombatra? Akinek van vele tapasztalata írjon légyszi :)
"Én kicsivel 17 óra után,kb 17:42-kor rendeltem."
Ez alapján, nem számíthatsz a szombati kiszállításra!
A 17 óra utáni rendeléseket csak másnap regisztrálják, ez jelenthet egy + napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!