Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a fenét csináljak a Galaxy...

Mi a fenét csináljak a Galaxy Minimmel?

Figyelt kérdés
van benne egy 2 gb-os memória kártya de nem használja... csak zene van rajta bármi szart leszedek az áruházból a csóró 120mbos telefon memóriára akarja rárakni és nem lehet v nem tudom át állítani h a memória kártyát használja.. és ez a 120 mb már betelt és semmit se tudok leszedni ember elég idegesítő.. és mielőtt a memória kártyára átmásoló programokat irnátok válaszként próbáltam azt is egyikse engedélyezte h át tegyem a progikat memómira kártyára és még az is érdekes h össze adom őket már mint az el foglalt helyüket 70mb jön ki de még 118 foglaltat ír szóval a telepítőknek is meg kellene lenni valahol, de azok sincsenek nem értem ezt a samsung telefon készítőket memória kártya nélkül meg se lehet nyitni a fájl kezelőt (Y)
2013. jan. 30. 18:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyén fogalmaztam akkor elnézést de felidegesített mert egy fos de ha már ezt kaptam akkor próbálnék vele valamit kezdeni és jó lenne ha valaki segítene.. :)
2013. jan. 30. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a belső memóriába lehet alkalmazásokat telepíteni nekem Sony készülékem van de alapból ez is a telefonmemóriába telepít és csak utána van lehetőségem a kártyára átrakni az alkalmazást
2013. jan. 30. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem is ott van minden programnál h áthelyezés memóriakártára de nem lehet rá lépni akkor a brantnak rakták oda..
2013. jan. 30. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
nem mindet lehet átrakni némelyik csak a belsőből futtatható
2013. jan. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!