Hogyan oldhatom meg ezt a 0x80070570-es hibakódot?
Figyelt kérdés
Még senki nem bírta elmondani, hogy mi a megoldás már 3.-ra teszem fel. A telepítési hibakódom 0x80070570 a memória minden ok hibátlanul megy 8GB DDRIII 1333MHz a Processzor Q9550 ezek mind jók teszteltem a HDD NEM LEHET az is jó másikkal is teszteltem CHKDSK is futtattam az se jó BIOS omat is frissítettem az ACHI mod nincs benne mielőtt valaki mondaná, hogy kapcsoljam be.
Na valaki így mondja meg mi a megoldás!
Hallgatom
2013. jan. 30. 13:52
1/8 anonim válasza:
biztos nem láttam az előző kettőt, mert hogy nem tudom milyen programról van szó
viszont visszavehetnél egy kicsit
2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges csak már zavar, hogy nem tudja megmondani senki. Már interneten is néztem ott se semmi.
a memóriát is tettem vettem az se vált be a DVD-k eredetiek
2013. jan. 30. 13:56
3/8 anonim válasza:
ez nagyon aranyos, csak még mindig nem tudok semmi használhatót
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a bajom :( amúgy az alaplapra gyanakszok de nemttudom kicserélni mert nincs másikra pénzem most. MSI G41M-P28
2013. jan. 30. 13:58
5/8 anonim válasza:
Telepítési hiba. Szerezz normális telepítőt.
6/8 A kérdező kommentje:
De ha egyszer eredeti lemezem van amit megvásároltam akkor?
2013. jan. 30. 14:04
7/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok töltögetni ilyen szutyok nem aktiválható windows-okat le
2013. jan. 30. 14:05
8/8 anonim válasza:
remélem jól megnézted a linkjeimet, mielőtt kimoderáltattad, mert jobbat nem fogsz kapni xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!