Pár milliméteres képet lehet nyomtatni?
Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 10x5mm?2013. jan. 29. 21:44
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudjátok, hogy hol? Miskolci vagyok.
2013. febr. 2. 11:07
5/10 A kérdező kommentje:
Olyan kicsit nem tudtam, pedig próbálkoztam.
2013. febr. 2. 15:49
6/10 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent az hogy nem tudtál.Tintasugarasba a papír minősége számít a legjobban.Úgyhogy jó minőségű magasfelbontású fotópapírt kell használni.Persze lehet a nyomtató is kevés nem tudom.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam beállítani, hogy ilyen pici képet nyomtasson. A legkisebb amit találtam az talán a bélyegkép méret.
2013. febr. 3. 08:20
8/10 anonim válasza:
Az csak a papírméret:)
A4,A5,boriték, névjegy meg ilyenek.Akkor ilyen méretű papírt kell beletenni.Nyugodtan tehetsz bele A4 papírt és nyomtathatsz rá 2mm-es képet is,max kivágod.Csak mondom jó minőségű papír kell bele ha látni is akarsz belőle vmit.
9/10 anonim válasza:
Képszerkesztő programban meg tudod kicsinyíteni a képet amilyenre kell
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. febr. 3. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!