Hogy kell a sims 2be bele tenni azokat a cuccokat amiket netrl töltöttem le (pl. ruha, haj stb. )?
Elméletileg az EA Games/The Sims 2/Downloads mappába kell tenni őket!
(Ez már személyes rész:Nekem nincs olyan mappa!!!Hova tegyem őket akkor?)
kell hozá winrar program is, ha nincs töltsd le! ha sims2 package formátum, akkor csak rákattintasz és automatikusan telepíti! ha winrar formátum, akkor keresd meg a letöltés helyét, /nekem mindig az asztal/ jobb gombal katt és kibontás:mondjukxy
akkor megjelenik egy mappa. keresd meg a dokumentumokba az EA games mappát, the sims2, downloads és oda illeszd be a letöltés mindkét részét a winrar formáját és a mappát illeszd be a downloads mappába! ha nincs ilyen mappa hozd létre! vigyázz, a letöltések nagyrészéhez mesh is kell! a mosthesims2.com on ki is van írva hogy meshes need, utána egy link arra katt és letöltöd a mesh-t! a mesht is úgy kell mint a letöltéseket ugyanúgy kibontod és beilleszted.
lehet hogy kicsit bonyolutnak tűnik elsőre de nem olyan nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!