Ha iPON-on összerakok egy gépet és nem kérek összeszerelést akkor kapok csavarokat, meg ventilátort?
Na szóval. Ha összeszerelést is kérek akkor az +2000 Ft.
Én meg azt szeretném, hogy ha én raknám össze a gépet otthon valamival (pl: haverommal)
Lesz a csomagban csavar amivel az alaplapot rögzíteni lehet a gépházhoz? És lesz olyan ventilátor ami a gép hátuljában van? Szóval, ami szellőzteti az egész belső teret (ami mindegyiknél van)
Komplett gépet rendelsz? Azaz, részekben??? Mindent? Mert am igen, van hozzá csavar, van mivel rögzíteni az alaplapot, még több is.
Viszont ezt a ventillátor dolgot nem nagyon értem...
venti vagy a tápegységben van, vagy a procin. Kb erre van esélyed h kapsz nagy valószínűséggel :D Ha tápot veszel, alapból van rajta. Procinál nézd meg h jár e hozzá!!!! Ha nem, akkor venni kell külön. Ennyi venti van egy gépbe. Tehát csak úgy kapni nem fogsz hozzá pluszt. Venni lehet pluszba, de az megint pénz. Pl amit mondasz, h szellőztetni a házat, azt pluszba kell venni. A táp hűtő értelemszerűen a tápot hűti, a proci hűtő meg a procit. Ha kell másik, azt vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!