Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elő lehet ilyet szoftveresen...

Elő lehet ilyet szoftveresen állítani?

Figyelt kérdés

Ilyen slow motion videóra gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=zcWxAfl0okE&feature=fvst Arra lennék kíváncsi, hogy vhogyan megoldható vmilyen szoftverrel ez, s ha igen, akkor milyennel? Mármint, hogy megcsinálom magát a videót, és szoftverrel megcsinálom ezt a slow motiont. Az nagyon csúcs lenne :) Köszönöm előre is!!

22/F

2009. szept. 2. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
slow motion-re képes videokamera >300 képet rögzít egy másodperc alatt, míg egy sima 15-25-öt. így nem lehetséges.
2009. szept. 2. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. szept. 2. 13:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Az enyim 30 FPS-t tud másodpercenként, de nekem elég lenne, ha mondjuk 150 FPS-re szét lehetne húzni. Az is jó lenne szerintem. :)
2009. szept. 2. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor gyorsítanád, ha 30-ról 150-re akarod feltornázni. Azért vesznek fel az erre képes videókamerák 300 képet másodpercenként, hogy lassításkor ne legyen darabos. Tehát, ha neked adott egy 2 mp-s videód 300 fpssel, akkor az normál lejátszásban 300 fps marad, viszont, ha lassítani akarod, mondjuk 4 másodpercre, akkor az már csak 150 fpssel fog futni.
2009. szept. 2. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

adobe premiere-rel tudsz videot szerkeszteni, lassítani.

de pl. gondolj bele, egy lufi kiszúrásakor kb. fél másodperc alatt eltűnik a lufi, és 1 mp múlva a földön van az összes víz. ez alatt a te géped még mindig csak 45 képet rögzített, míg egy slow motion kamera 450-et minimum. így ha széthúzod 1 percre azt, amit a kamerád 1,5 mp alatt felvett, akkor is csak 45 képet fogsz látni. sokkal részletesebb nem lesz.

2009. szept. 2. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, s köszönöm a válaszokat, ebbe nem is gondoltam bele. KÖSZÖNÖM! :)
2009. szept. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!