Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem ismeri fel a gépem az...

Nem ismeri fel a gépem az egeret, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Kérlek nézzétek el nekem, hogy annyira szőke vagyok ezekhez a dolgokhoz, hogy ihajj....

Szóval a probléma az, hogy van egy billentyűzetem meg egy egerem,aminek az a tipikus lila és zöld bedugója van(:D). És most egy olyan egeret szeretnék, amit nem abba a csatlakozóba kell dugni, hanem usb-s...

Kihúztam a régi egeret, és az újat az összes létező usb-s helyre bedugtam már, de nem reagál. Ha a gépet ki-be kapcsoltam akkor sem tetszik neki a dolog.

Világítani világít gyönyörűszép pirosan,csak nem mozog..... :)

Tud valaki ötletet adni,hogy mit csináljak?:)

2013. jan. 29. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Bedugtad az USB-t, indítottad a gépet. Vártál egy kicsit, vagy egyből kinyomtad, ahogy észlelted, hogy nem mozog? Kell egy kis idő, amíg felismeri a gép az egeret( 2-5 perc az indulástól számítva)
2013. jan. 29. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

2-5 perc? nem masodpercet akartal irni?

szerintem a biosban engedelyezni kell az usb-s eger hasznsalatat

2013. jan. 29. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: ha 2-5 perc alatt működik, akkor 2-5 alatt is fog. Ha lassabb a gép és/vagy régebbi a telepítés, akkor a kurzur megjelenésétől számolva még jó pár perc eltelik, amíg a gép oda jut, hogy új hardvert keressen.

(a bioszban való engedélyezés a win-ben lévő állapotot nem befolyásolja)

2013. jan. 29. 13:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a megoldás ott volt,hogy nem vártam eleget..... :))) kb 2 perc kellett neki míg felismerte!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, fogalmam sem volt,hogy ezeknek idő kell :D

2013. jan. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!