Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám feltelepíteni a...

Hogyan tudnám feltelepíteni a gépemre a windows 7-et?

Figyelt kérdés

Én sajnos nem nagyon értek az ilyenekhez és nem akarom elrontani.

Sok helyen utána néztem de nem vagyok még mindenben biztos.

Pl. itt informálódtam: http://www.youtube.com/watch?v=NVb4LV0bFww Szerintetek megbízhatók a leírásban lévő linkek? És Ha telepítettem milyen beállításokat kell még végeznem a gépen?? Amiért már a gépemen van windows csak frissíteni szeretném egy újabb verzióra és akkor is kell beállításokat végeznem? Ha kell akkor miket és hogyan?Biztonsági mentést mindenről csináltam cd-re hátha nem maradnának meg telepítés után a fájlok.

Ja és nekem ADSL-em van és ha újratelepítem a gépet akk ezt is be kell állítanom újra?

Légyszi válaszoljatok!! Előre is köszönöm!! :D

2013. jan. 28. 16:04
 1/1 anonim ***** válasza:
"Én sajnos nem nagyon értek az ilyenekhez és nem akarom elrontani." Idáig olvastam. Nem szégyen, ha nem értesz hozzá! Vidd el szakemberhez vagy hívj egyet és kérd meg, hogy nézhesd, tanulhasd! Gyorsabb és költséghatékonyabb ez a megoldás, mert ha valamit elrontasz, annak a javítási költségét is rádverik.
2013. jan. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!