Letöltöttem egy videót és a windows media player fejjel lefelé és tükörképpel játssza le? Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 12:02
1/6 anonim válasza:
Töltsed le valamelyik codek packot
2/6 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, de drága vagy-köszönöm...de úgy látom, valakit hívnom kell segítségül, mert halvány lila sejtelmem sincs mi lehet az:))Igazából technikai analfabétizmusban szenvedek, már azt se hittem el, hogy egyáltalán a letöltés sikerült:)))szégyen-tudom.( a letöltés is).de köszi.azt hittem vmi egyszerűbb megoldása van...hááát, gondolhattam volna...
2013. jan. 28. 12:13
3/6 anonim válasza:
letölti telepiti és öröm :))
4/6 A kérdező kommentje:
háááát, mit is mondhatnék néked ó, nagytudású idegen!:DDD Nos csak annyit amit te megmondtál, úgy is vala.Nagyon köszönöm.valószínű, hogy férfiember vagy és fiatalabb nálam ezért öreganyád hálás neked:DDDD
Köszönöm.
szar ám hülyének lenni, képeznem kellene magam-most sem tudom mit csináltam(angolul sem tudok sajna)de sikerült-most már jóság van.Köszi még 1x.
2013. jan. 28. 12:30
5/6 anonim válasza:
Nagyon szívesen :))
Jóságos öreganyám :))
6/6 A kérdező kommentje:
:DDD
Jóságos és számítástechnikailag (enyhén szólva) alulképzett.Ámde lelkes!
2013. jan. 28. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!