Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kék halált kapott a gépem....

Kék halált kapott a gépem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kékhalált kapott a gépem. Már pár hete volt egy hasonló eset, akkor a videókártyámhoz leszedtem csökkentett módban egy új drivert (vk típusa: Geforce 6600GT) és utána megoldódott a dolog. Amikor játszottam a gépen azt írta ki néha, hogy nincs bedugva valami a videókártyába és így rossz a teljesítménye. Pedig semmit nem változtattam rajta csak föltettem az drivert.

Most kapott egy újabb kék halált a gépem, de a driverfrissítés nem lehetséges, mert hiába megyek bármelyik lehetőségre (csökkentett mód , normál indítás stb...) újra indul a gép és ez megy a végtelenségig..

Egyik ismerősöm tanácsolta, hogy huzkodjam ki a RAMokat meg a videókártyát és pucoljam ki hátha megjavul, de így sem lett jó.

Fontos adatok vannak a gépemen, úgyhogy legalább annyi időre be kellene tudom lépni, amig kiírom ezeket pendrive-ra. Sajnos nincs meg a telepítőcdm a rendszerhez (Windows Xp Home edition SP3).

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani ezt? Mindenképp Home edition SP3 cd kell a javításhoz? Vagy hogy tudnám megoldani hogy "kigyógyuljon" a kékhalálból a gépem?

2013. jan. 27. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
A VGA-t lehet cserélni kell, vagy a RAM-okat, ha a VGA- az alaplapon van akkor csere.
2013. jan. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!