Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan modoljak xbox 360 játékot?

Xyc kérdése:

Hogyan modoljak xbox 360 játékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van nekem itt egy teljes GTA IV Episodes from Liberty Xbox 360-ra és szeretnék rájuk jó kis modokat/kiegészítőket tenni (nem cheat code, hanem mod). 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

Egyrészt tudnátok jó kis modokat mondani az említett játékra, másrészt letudnátok írni nekem részletesen, hogy is kéne feltelepíteni azt?

Egyébként Xbox 360 Slimet nyúzok, nincs flashelve, nincs rgh-zva, nincs jtag-elve és, ha lehet olyan megoldást mondjatok ami nem ígényel ilyen típúsú "hackelést".

Előre is köszönöm!

2013. jan. 27. 18:18
 1/4 anonim válasza:

A megoldás pofon egyszerű: !PC!

Konzolon nem szokás modolni(autók, skinek stb.)

2013. jan. 28. 09:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Naja akkor most warezoljak le egy GTA IV Episodes from Liberty-t Pc-re (az én wifimmel ez csak röpke 8 óra), csináljam meg a telepítést, crackelést...stb., vagy ugorjak le egy 576-ba és dobjak ki újabb

10 000 Ft-t arra a játékra ami már meg van nekem. Nos ez a megoldás nem fog nekem összejönni. Egész biztos, hogy senki nem tud valami élhető megoldást a problémámra? Például mi az Isten az a Modio? Az nem erre van? Bocs az enyhén nyers stílusomért, meg a tudatlanságomért! Soha nem ástam magam bele a konzolok világába.

2013. jan. 28. 10:52
 3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy van valami megoldás, de ahhoz bele kell ásnod magad a google világában.Én nem nagyon láttam még konzolon modolt járgányokat vagy fegyvereket a játékban, PC-n egyszerűbb a dolog.
2013. jan. 28. 12:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Én nem kocsikra, meg fegyverekre gondoltam. Arra vannak külön cheat kódjaim.

De például egy ilyet xbox 360-ra:

m.youtube.com/watch?feature=related&v=I5k3aX4JiRg

Hát instant get :D

Vagy egy ilyet (oké ez sima GTA IV, de akkor is):

m.youtube.com/watch?v=eCGx3CW6vsU

Na ilyen tipúsúakra gondolok. (Az is jó lenne, ha tudnék úgy a haverokkal multizni, hogy nem kell live hozzá, de ez úgy is csak állom.....)

Na, de oké, ha esetleg jutok valamire akkor kiírom ide.

2013. jan. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!