Van rá mód, hogy letöltsem a gépemre ezt a képet?
2013. jan. 27. 17:04
1/9 anonim válasza:
1. Menj rá a linkre
2. Nyomd meg a PrintScreen billentyűt
3. Nyisd meg a Paint-et
4. Ctrl V
5. :)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi, az nekem is megy. úgy szeretném leszedni, hogy az egész kép egyben legyen, ne csak egy része.
2013. jan. 27. 17:10
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Kijelölöd, másolod.
Bal klikk és végighúzod a szövegtől. Ctrl-Insert. Megnyitsz egy Word-öt. Shift-Insert.
5/9 A kérdező kommentje:
2-es köszi! Pont így akartam.
Közben én is rájöttem, hogy nem a képre kell kattintani, hanem lejjebb, és megvan az oldal adatai :)
2013. jan. 27. 17:19
6/9 anonim válasza:
tessék...
de, ha valahová nyílvános helyre felteszed, az eredeti oldalra utaló hívatkozást, a saját érdekedben... mellékeld,
ha bmp-ben kellene: az >2 MB!
7/9 anonim válasza:
innen, letöltheted bmp fájl-formátumban:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bmp fájl-formátumot is. Részben használom fel a képet, nem teljes egészében. Úgy tudom ilyen módon nem minősül lopásnak.
2013. jan. 27. 20:49
9/9 anonim válasza:
Kedves akárki(k), aki(k) szerint nem hasznos a válaszom!
Nem a véleményetek érdekelt, hanem a kép. Az megvan, és nekem ennyi elég....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!