Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 8-os számitástechnika teszt...

8-os számitástechnika teszt ügyben kéne segitség? Sürgős több lent!

Figyelt kérdés
8-os vagyokés most számteckből irunk egy tesztet és ezekre kellene sürgősen válasz nos a power point ból a nézetek fajtái meg a dia felépitése.Ezek a az excellel való kérdések hogy ablak részeitáblázat kezelés:táblázat felépitése kijelöléshivatkozás összeg,átlag,max,min nos ezekre kéne sürgős válasz am nincs power pintom meg semmi ilyenem azért nem tudom!!!nagyon megköszönném a segitséget
2009. szept. 1. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Háj! Akkor kezdjük az elején!

Nézetek fajtái: normál nézet: - egy dia látszik, nevezetesen épp az aktív! Tudod szerkeszteni, műveleteket csinálni rajta!

Diarendező nézet: -balról jobbra sorba vannak rendezve a diák, megszámozva, itt fel tudod cserélni a sorrendjüket, elrejteni az egyes diákat, és ugyanúgy a szövegelrendezést is meg tudod csinálni. Itt vízszintesen látszanak a diák, nem függőlegesen, kicsit könnyebb átnézni őket!

Dia felépítése: Nos, itt azt kell leírnod, hogy mit látsz egy dián! Szövegelrendezés, címek, alcímek elrendezése, tartalom elrendezése, és egyéb elrendezések. Címdia, tartalomdia. Ha van neted, akkor utána tudsz nézni, bőven!

Ami az excellt illeti, táblázat felépítése...ez nagyon egyszerű, gondolj csak bele...miből áll? Sorok, oszlopok... összeg, átlag, stb föggvények...ha nincs is excel-ed, de tanultad matekból! Mit jelentenek? összeg...adott kijelölöt cellák tartalmát adja össze, amennyiben azok összeadható értékeket ( számokat általában) tartalmaznak) A többi műveletet már te is tudod sztem!

Bocsi, h szűkszavú voltam, de sietek! sok sikert!

2009. szept. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!