Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hahóó mindenki Nokia c3 01...

Hahóó mindenki Nokia c3 01 hez függetlenítő progit?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 06:26
 1/7 anonim válasza:
Otthon elvégezhető nincs!
2013. jan. 27. 21:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor be kell vinnem a mágusoknak.... kár 1500 ft min
2013. jan. 28. 18:31
 3/7 anonim válasza:
szerintem lesz az 5000 is, mivel BF-el lehet csak nyitni.
2013. jan. 28. 23:06
 4/7 A kérdező kommentje:
5 ezer? akkor inkább eladom így ahogy van..... agyérgörcs
2013. jan. 29. 21:12
 5/7 anonim válasza:
vidd be, kérdezd meg. én csak egy kb árat irtam. aztán ha megosztod, kiváncsi vagyok mennyit mondtak.
2013. jan. 29. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Valóban 5000 ft ..... 4 Telefonos mágust kérdeztem meg! Síró görcs kerülget! Kérdeztem miért ennyi???? Azt mondták hogy macerás.... meg hogy legalább két nap .... de igazi indokot egyik sem adott!
2013. febr. 6. 16:40
 7/7 anonim válasza:

Igazi indok:

Eddig dolgozik rajt a gép. azért ennyi,mert nincs rá megoldás. igy le kell menteni a telefon tartalmának egy részét,és a számítógép az összes lehetséges variációt végigpróbálja. ahhoz,hogy 2 nap alatt meglegyen, kb egy 300.000ft-os gépet kell összerakni. Általában 2 combos videókártya dolgozik a megfejtésen. azért nem a processzor, mert a videókártya processzora sokkal gyorsabban számol mint az alaplapi processzor. természetesen a videókártyákhoz kell egy megfelelő sebességű processzor,és memória. Örülönk, hogy erre is rájöttek az oroszok, nemsokára ez sem lesz,mert a nokia lecseréli a védelmet olyanra, amikor egy ilyen géppel ugyan ez a művelet 3 év lesz.

2013. febr. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!