Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » \Device\Ide\IdePort0?

\Device\Ide\IdePort0?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. A fenti hibakódot kapom folyton, a Windows kezelésben hiba naplókban találtam és elég sok van belőle. Kék halállal is szoktam találkozni, aztán kikapcsol a gép és mikor bekapcsol, azt írja ki, hogy a Windows helyreállt egy váratlan leállás után. Ez kábel hiba lehet (ide kábel)? Csak mert valahol azt olvastam. Annyira sajnos nem értek hozzá. Rendszert tudok telepíteni, meg még egy két dolog, de ez nekem már sok. Megnézetni nem nagyon tudtam a gépet, mert kicsit meg vagyok szorulva. A rendszer teljesítményét képen csatoltam...Asus K52N-es gépem van.. Bocsi ha hülyén fogalmaztam!

[link]

2013. jan. 24. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Laptopnál elég furcsa lenne.

Állítólag nem tud különbséget tenni a az elsődleges és másodlagos eszközök között, vagy ha particionáltad a merevlemezt akkor a kettő között, és nem tudja hogy melyikről induljon.

2013. jan. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!