Menyit ér egy pentium 5- ös alaplap?
Mért nincs? Ez nem az őskor!!! Kébzeld nekem van egy. Hahaha. Látom a google nem a barátod. Látom tudsz internetezni ez már haladás. Milyen géped van pentium 2??
18L
Pentium 5 :D Rég röhögtem ekkorát. De már a kérdésed is elárulja, hogy mennyire értesz hozzá, és még te köpködsz itt a válaszolóra, pics.ácska :D
Írd meg az alaplap gyártóját, meg a modellszámát, lehet, hogy kapsz választ... és ne erőltesd ezt a Pentium 5 dolgot, mert nem létezik.
jézusom XD es meg a valaszolot oltogatja xd èn utoljara olyan 7-8.-os koromban hittem azt hogy ilyen létezik:D
18/f
Kérdező:nem kell egyből mindenkit letámadni
Válaszolók:nem kell egy olyan embert letámadni aki nem ért hozzá valószínűleg nem volt olyan okos emberek társaságában mint mi...és az ilyen embereknek ,hogy elhigyék az igazságot komolyabn kell megmondani tehát nem érdemes megjegyzést tenni egyszer Dr. Brosko járt így ,hogy tett hozzá megjegyzést a lényeg annyi ,hogy kapott egy "szép kis privátot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!