Ha minecraft szervert futtatok, az használja a netem, vagy csak a gépemet eszi?
Figyelt kérdés
Azért lenne fontos, mert 10gb korlátozott netem van, és ilyenre nem nagyon akarnám elhasználni :) ! Válaszokat gyorsan légyszi !2013. jan. 23. 20:47
1/5 anonim válasza:
igen, természetesen zabálja rohadtul az adatforgalmat...
2/5 A kérdező kommentje:
És tényleg, vagy csak hülyének nézel? (:
2013. jan. 23. 20:57
3/5 anonim válasza:
Abba a 10GB-be minden féle-fajta internetes adatforgalom benne van amit te generálsz. böngészés, letöltés akármi, a szerver futtatása is. Az meg hogy a számítógéped egy kiszolgálóként működjön elég rendesen eszi az adatforgalmat, plusz eleve halott ügy, mert az ilyen korlátolt netek általában nem a gyorsaságukról híresek nem hogy még szervert futtass vele.
4/5 anonim válasza:
Főleg egy olyan szervert, amihez nem elég 1-2 mbites net:I
5/5 anonim válasza:
Ne használj korlátozott forgalmú mobilinternetet, ha jót akarsz magadnak, én nagyon megszívtam vele.
A kérdésedre válaszolva, a szerver futtatást felejtsd el. De talán még a multiplayert is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!