Szerintetek ezen a laptopon tudok játszani? Pl mint bf3 wow meg crysys? Ha igen akkor "normálisan"?
Asus X55VD-SX029D
Intel® Core™ i3-2350M (2.30GHz
NVIDIA GeForce 610M
4gb ddr3 ram
500 gb hdd
gigabit alaplap
http://www.youtube.com/watch?v=jxwj2mubNlM
kb így fut majd rajta a Bf3, talán jobban mert a proci erősebb
A WoWhoz - főleg ha pár addon is van fent - kevés lesz 25ösben. A probléma ott fog jelentkezni, hogy hamar "túlmelegszik" és visszafogja magát a proci.
A laptopokat eleve nem arra szánják, hogy hosszútávon 100%on pörögjenek. Teljesítményt tudnak bele tenni, de a hűtést - főleg, hogy egyre kisebb helyre akarják mindezt bezsúfolni - nem tudják növelni. A fogyasztás és a csíkszélesség közelít a technológia minimumához.
A laptop (1002szere is le kell sajnos írni) nem játékra való.
Ráadásul DDR3at kezel 64bites csatornán a VGA. :S
Kedves kérdező:
Én ezzel a konfiggal játszottam Cataclysm-et 25-ben és nem volt laggom, természetesen teljesen lebutítva, de volt 40 fps-em.
NVIDIA GeForce 8400GS
Intel Pentium dual-core E5400
Szerintem a pandának se lesz olyan nagy gépigénye, hogy 6x erősebb konfig kelljen hozzá, mint ami nekem kellett a catához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!