Miért csinálja ezt a telefonom kamerája?
Van egy Alcatel OT995 - öm,a telo kb 1,5 hónapos.Ma arra lettem figyelmes,hogy amikor elindítom a kamerát akkor szaladgálnak felülről lefelé csíkok.(Mint a régi monitorok a filmekben csak Nekem kevésbé)ha kattintok egy képet ott nem vagy csak nagyon halványa látszanak a "fény csíkok" viszont a videófelvételnél zavaróan erősek maradnak.
Eddig nem ilyen volt!
A telefon életében annyi változás történt,h felajánlotta a Frimware frissítést és frissítettem.Jelenleg a 2.3.6 van fent?Ez okoz vmi gubancot vagy egész más a problémám?(Feleslegesen nem akarok szervízbe menni)
Ide felraktam egy vidit,hogy tiszta legyen a kép miről beszélek!
Van egy Alcatel OT995 - öm,a telo kb 1,5 hónapos.Ma arra lettem figyelmes,hogy amikor elindítom a kamerát akkor szaladgálnak felülről lefelé csíkok.(Mint a régi monitorok a filmekben csak Nekem kevésbé)ha kattintok egy képet ott nem vagy csak nagyon halványa látszanak a "fény csíkok" viszont a videófelvételnél zavaróan erősek maradnak.
Eddig nem ilyen volt!
A telefon életében annyi változás történt,h felajánlotta a Frimware frissítést és frissítettem.Jelenleg a 2.3.6 van fent?Ez okoz vmi gubancot vagy egész más a problémám?(Feleslegesen nem akarok szervízbe menni)
Video(hogy tujátok mire gondolok):
http://www.youtube.com/watch?v=uakGEDNbvpU&feature=youtu.be
Aki tud kérem segítsen!S.O.S
Hát remélem ez a baj......valóban neonnal világított irodában vagyok........majd megnézem ott kint.........remélem csak ennyi a baj!
Köszönöm!
Nem,nem TV felé,sztem annak volt igaza aki írta,h a neon végett,mert kint nem látom a csíkokat sem a videon sem a képen.......Ment a zöld mkinek!
Köszi Nektek és a progi tippet külön is........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!