Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit vegyek? Laptop, tablet,...

Mit vegyek? Laptop, tablet, stb, nekem egyre mennek. Melyik érné meg nekem?

Figyelt kérdés

100 ezer forint alatt jó lenne, ha meg tudnám úszni. Elsősorban netezésre használnám, de arra napi több órát.

Plusz pont, hogyha mennének rajta a programok, amiket szeretek használni az asztali gépemen, de ha erre nem lesz képes, attól sem borulok ki, tehát első sorban egy gyors, írásra és netezésre alkalmas dolog kéne.

Nem figyelem annyira, mi micsoda, lassan már különbséget sem tudok tenni a sok új ketyere közül, ezért kérdezem itt, tőletek. Írnátok pár példát, ajánlást? Előre is köszi! :)

2013. jan. 22. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra amire használni akarod arra laptop való. Tableten irni kinszenvedés. Programjaidat is tudod használni. Akkuja is lassabban merül mint egy tabletnak és jobban ki is tudod használni.
2013. jan. 22. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van, a jelenlegi tabletek mindig kompromisszumos megoldások, amikor kellene egy-egy program (még ha csak ritkán is), akkor pont nem fogod tudni használni. Nomeg írni rajtuk még a dokkolható billentyűzetekkel se olyan kényelmes. Egy kisebb, használt, de jó minőségű laptoppal nem nagyon nyúlhatsz mellé. Valami korábbi csúcsmodell például az IBM/Lenovo Thinkpad szériából, esetleg egy régebbi MacBook, vagy egy jobbfajta Dell.
2013. jan. 22. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor laptop. Abból tehát mit mondtok, melyeket nézzem? Teszveszen néztem laptopokat, de fogalmam sincs, mit nézzek, ha választok.
2013. jan. 22. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy használt vagy új? Amúgy én a helyedben azt nézném hogy milyen processzor van benne, meg kb olyan 2 Giga ram jó a netezéshez. Amúgy PC imperium-on jó laptopok vannak olcsón, mondjuk újak, én most vettem ott nagyon jó laptopot.
2013. jan. 22. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, mindegy, mert ha jó állapotban van, akkor a használt is megteszi, nincsenek nagy igényeim (és sok pénzem se rá. :))

Köszi a tippet! Mennek a zöldek!

2013. jan. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!