Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen pc-t ajánlanátok...

Milyen pc-t ajánlanátok játékhoz, filmnézéshez?

Figyelt kérdés

Lány létemre nemigen értek a témához. Odáig eljutottam hogy összerakott gépet nem érdemes venni. Játék alatt kifejezetten a PWI-t értem (Perfect World International). Olyan gépre lenne szükségem, ami ezt tökéletesen, vagy annál is jobban viszi.(:

Itt vannak a minimum paraméterek a játék futtatásához: Operating System:WindowsŸ XP, Windows 2000, Windows Vista, or Windows 7

CPU:IntelŸ PentiumŸ 4 at 1GHz, (Mid to High Range Dual-Core 2.5GHz CPU or better recommended.)

RAM:1GB of RAM (2GB or more recommended for XP, 3GB or more for Windows Vista and Windows 7)

Hard Disk:8GB Free HD Space

Graphic Display:3D video chipset with pixel and vertex shader model 1.3 supported. GeForce 4 Ti4200 64MB or ATI Radeon 8500 64MB or newer for Windows XP. For Windows Vista and 7, a GeForce FX 5200 128MB or ATI Radeon 9500 128MB or newer is needed.

Sound Drivers:DirectX 9.0c compatible sound card

Network:Broadband Internet connection

Nos, laikus vagyok a témában, úgyhogy minden véleményt meghallgatok. Mindemellett olyan 100ezer körüli összeget szánnék rá, lehet több vagy kevesebb a játékhoz igazodva.

Köszönöm a válaszokat előre is(:

2013. jan. 21. 20:21
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
hát nemhinném =) ez is új..alig volt használva, épp, hogy belett kapcsolva :) 100ezret szerintem minimum megér..
2013. febr. 21. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Újonnan igen.
2013. febr. 21. 21:58
 23/23 anonim válasza:
Ha a hetekben elviszed...akkor 90ért viheted..
2013. febr. 25. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!