Mi a baja a laptopomnak?
Tegnap jelentkezett ez a probléma.
Menet közben egyszer csak kikapcsolt,elfeketedett,nem volt hang sem,gyorsan kikapcsolt. Újra bekapcsoltam,egy rendszer-konfigurációt futtatott le,utána működött.
Most kb. 1 órája ismét kikapcsolt hirtelen,de most nem futatott le semmit,bekapcsolt rendesen.
A CPU 70-80C° között mozgott,arra gondolok,hogy a túl melegedés miatt lehettek ezek a kikapcsolások,jól gondolom? Vagy valami vírus lehet?
Olvastam egy fórumban,hogy akkumulátor hiba is okozhat ilyet,de elég friss gép,így erre nem gyanakodom.
Ti mit gondoltok erről? Válaszokat előre is köszönöm.
Köszi a válaszodat!
Most lefuttattam egy teljes vizsgálatot az avast-al,
nem talált fertőző fájt.
Kicsit felpörgött a ventilátor,így a Core Temp-el megnézem a CPU-t és 90C° környékén volt,
ami már viszont sok.
Láttam a vaterán ilyen típusú laptop hűtőket,
ha veszek egyet az segítene,vagy felesleges?
További válaszokat köszönöm előre is.
Ha az "elég friss" azt jelenti hogy garanciális, akkor megnézetném a szerízzel, mert ez a CPU hőfok nem normális. Nagy valószínűséggel a számítógép védelme érdekében áll le a gép.
Az indításkori ellenőrzést pedig azért futtatja (néha), mert nem normál módon lett a gép leállítva, nincs összefüggésben a magas CPU hőfokkal.
Igen még garanciális a negyedik válaszoló jól mondta.
Köszönöm a segítséget.
nem tudom milyen típusú géped van de ha ennnyire melegszik a géped az nem igazán lehet normális.Esetleg le tudnád írni a géped típusát,bár szerintem ez semelyiknél se normális.Az én laptopom is zsír új és alaphelyzetben 28-35 fok körül van.Ha
játszok se megy fel ilyen magas szintre,akkor is kb.72-73 fok.Szóval ha le tudod írni a géped típusát,talán többet megtudunk a helyzetről.
Én hagynám,csak vizsga időszak van,de szerda után lesz egy kis szünet,akkor pihentetni fogom.
A gép típusával kapcsolatban pedig ment a privát üzenet.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!